Helló

Örülök neki, hogy ellátogattál hozzám. Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy megosszam veled a gondolataimat és a tapasztalataimat, hogy mi hajt előre nap, mint nap és miért gondolom azt, hogy a világ egy csodás hely.

Vállalkozóként sok mindent megtapasztaltam az életben, emberekkel dolgozom, csapatot irányítok, kampányokat, üzleti terveket készítek és szervezek. Nagyon sokat tanultam az elmúlt pár évben, amióta vállalkozóként én magam irányítom az életem és felelek a velem együtt dolgozókért. Újra felfedeztem a tanulás örömét is, mert felismertem, hogy a sikerhez bizony a folyamatos önképzés is hozzá tartozik. Olyan dolgokat tanulok, amit semmilyen iskolában nem tanítanak de a sikerességhez elengedhetetlen. Rá kellet jönnöm, hogy a kiegyensúlyozott élet nem csupán abból áll, hogy sportolok és egészségesen étkezem. Mindennek klappolni kell, mert így és csakis így érhetem el a kitűzött céljaimat. Most már tudom, hogy a tudatosság szó valójában mit jelent és miért fontos, hogy szerves része legyen az életemnek.

Kicsit kevésbé komolyra fordítva a szót, szeretném megosztani Veled, azokat a dolgokat amik inspirálnak és előre visznek nap, mint nap.

Tarts velem és légy részese mindennek az írásaimon keresztül!

– Orsi –

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s